top of page

om os

Kitchen Tailor forvandler rum til levesteder og indretter med sans for detaljen. Vi har årelang erfaring med indretning og skaber unikke løsninger hver gang. 

Et samarbejde med os, starter med et blankt stykke papir. Udfra ønsker, behov, arkitektur og ikke mindst rummets potientale, tegner vi jeres køkken, bad eller garderobe. I tæt samarbejde med snedkerværkstedet sørger vi for at følge projektet helt til dørs.

Vi formgiver projekter lige fra stramme konceptuelle idéer, til de løse sporadiske tanker, som ofte er udgangspunktet for nye indretninger i hjemmet. Alt tilpasses hver enkelte kunde, hver gang der projekteres et køkken, en garderobe eller en totalindretning af en ejendom.

 

Kitchen Tailor organiserer tilblivelsesprocessens vanskelige rytmik. Vi koordinerer kommunikationen mellem arkitekt, bygherre og håndværkere, alt imens kundens ønsker og drømme hele tiden er i fokus.

 

For at imødekomme grundlaget for fleksibilitet, håndværk og personlighed, har Kitchen Tailor valgt ikke at arbejde med et fast sortiment eller bestemte serier af inventar.

 

the tailors

Jannik Larsen

JANNIK LARSEN

Bådbygger, møbel og interiør designer.

Jannik startede i 1995 køkkenfirmaet Larsen og Schiøtz, der i 2012 ændrede navn til Kitchen Tailor. Jannik Larsen har siden designet utallige køkkener og andet inventar og er udover snedkermester, chefen i showroomet, far til 3 drenge og ikke mindst nerven bag Kitchen Tailor.

LISELOTTE RISELL

Uddannet industriel designer i 1996 fra Danmarks Design Skole. Liselotte har sideløbende med projekter hos Kitchen Tailor, sin egen tegnestue med indretning, grafik og foto. Bæredygtighed er et af Liselottes fokusområder og hun er en af tre designere i FairTrade Designers som tegner bæredygtige produkter til hjemmet. 

riselldesign.com

HEIDI RAVNHOLT

Uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005. Heidi har altid været drevet af en passion for materialer, funktion og håndværk og har samtidig en stor interesse i vores danske kulturarv specielt i bygningskultur.

Sideløbende med hendes projekter hos Kitchen Tailor, driver hun tegnestuen Harvest på Østerbro.

swedengreenhouse.dk

bottom of page